Iets schommelend beweegt de beschermende hemel zich

Licht als een wolk boven uw feestje, het geeft je een beschermend gevoel. Natuurlijk is de parachute ook uitstekend te gebruiken als dekoratie zowel binnen als buiten. Er ontstaat dan een knusse sfeer onder de MAGIC parachute.

Onze Parachutes

Het dubbel gestikte, geïmpregneerde, uit polyamide zijde bestaande meerkleurig Allround-Partydak kunt u huren. De parachutes zijn er in diverse afmetingen. De parachute kunt u zowel binnen als buiten gebruiken, voor dekoratie, als zonnescherm en als paraplu.

Wij hebben parachutes in diverse maten en diverse kleurstellingen beschikbaar, ook hebben wij een geheel witte 12 meter Ø parachute, deze is zeer geschikt voor bruiloftspartijen, daarnaast geeft deze parachute een geweldig effect bij uw licht- of lasershow.

Onze parachutes mogen alleen geplaatst worden op een mast geleverd door Magic Sky. Indien het de wens is de parachute op een andere wijze te plaatsen, dan mag dit alleen in overleg met Magic Sky en ligt de verantwoordelijkheid volledig bij de opdrachtgever.

Behandel de parachute als uw eigendom en voorkom dat de parachute vuil wordt. Mocht u problemen hebben bij het opbouwen/ophangen van de parachute, vraag ons dan vrijblijvend om hulp. Liever één telefoontje te veel, dan één te weinig.

Opbouwen & Afbreken

Download hier het opbouw en -afbreekschema.

Downloaden

Meer informatie?

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen.